Nelly fogyás

Nelly fogyás

nelly fogyás

Kétgyermekes anyukaként, munka mellett nehéz lefogyni, Nellynek mégis sikerült 40 kilót nelly fogyás. Története egy munkahelyi fogadással kezdődött - olvasható a popsugar.

nelly fogyás

Fogyástörténet: Nelly Nelly és a munkatársai elhatározták, hogy leadják plusz kilóikat. Egyenként dollárt adtak bele a közösbe: úgy nelly fogyás meg, hogy a nyertes a végén nemcsak egy új külsőt nyer, hanem az összegyűlt pénzösszeget is.

nelly fogyás

Nelly elfoglalt anyukaként a gyaloglást választotta mozgásformaként. Az elhatározása által azonban nemcsak az ő életvitele vált egészségesebbé, hanem az egész családé, hiszen együtt mennek helyi túrákra. A férje cukorbeteg, akinek szintén sikerült fogynia a közös aktív programoknak köszönhetően.

nelly fogyás

Nelly fogyókúrás étrendje Nelly étrendje sok gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, és a nap folyamán időnként nassol is: répát például mindig tart a hűtőjében, amit humusszal fogyaszt. Odafigyel az étel mennyiségére is: megtanulta, hogyan tartson mértéket.

nelly fogyás

Naponta körülbelül kalóriát visz be a szervezetébe. Amikor nem otthon étkezik a család, akkor is törekszik arra, hogy ne gyorsételt, hanem egészséges táplálékot fogyasszon: például csirkét, salátát vagy halat.

Magyar sztárok

Ilyen előtte-utána fotókat még nem láttál! Az első pozitív visszajelzések Nelly számára az első komoly pozitív visszajelzést az jelentette, amikor a lánya azt mondta neki, hogy büszke rá.

nelly fogyás

Teljesen másképp tekint ma az édesanyjára, aki örül annak, hogy határozottabb lett, és ezt a példát közvetítheti a gyermekének is.