A késő esti evés jobb a zsírégetés és egészség szempontjából? | Eger Egészség

Zsírvesztés vizsgálja

Tartalom

  a test nyugalmában zsírt éget- e

  A fehér teát, akárcsak a zöld vagy fekete fajtát, a Camellia sinensis növényből készítik. A leveleit és hajtásait azelőtt leszedegetik, mielőtt teljesen kinyílnának, így még fehér pihés szőröcskék borítják - innen ered a neve is.

  met fogyás mém

  Az előbb felsorolt teafélék közül a fehér tea a legkevésbé feldolgozott, rengeteg fontos tápanyagot, antioxidánst tartalmaz, és vizsgálják szívvédő, öregedésgátló, súlycsökkentő hatását is.

  Zsírvesztés vizsgálja a fogyásban Sokan azonnal a zöld teára asszociálnak fogyókúrás, meleg ital esetén, pedig a fehér tea is hasonlóan támogatja a zsírégetési folyamatokat.

  gyorsan lefogy a hasa egy hét alatt

  Mindez köszönhető koffein- és katechintartalmának, ez utóbbiból is kiemelkedik az epigallokatekin-gallát vegyület, amivel együttesen, egymást erősítve fejtik ki hatóanyagai a kalóriaégetést serkentő hatásukat. Egy tanulmányban a fehér tea kivonatával képesek voltak a kutatók stimulálni a zsírbontást és megakadályozni az új zsírsejtek kialakulását.

  a zsírégetés módjai a testből

  Ezenkívül egy másik átfogó kutatás szerint a fehér tea rendszeres fogyasztásával serkenteni lehet az anyagcserét, aminek hála naponta kalóriával többet éget el a szervezet. A Camellia sinensis alapú élelmiszerek, köztük a fehér tea is bővelkedik fitokemikáliákban, amiknek bizonyított étvágycsökkentő hatása. Ezen tulajdonsága miatt is kitűnő fogyókúrás ital, hiszen ugyan közvetetten, de csökkenti a bevitt kalóriák mértékét.

  legjobb kép karcsúsító alkalmazást

  Igazi antioxidáns-bomba A fehér teában van a legtöbb antioxidáns, így fokozza a zsírvesztést, azaz lipolízist, beindítja a zsírbontási folyamatokat, és gátolja az adipogenezis kialakulását, tehát megakadályozza az zsírvesztés vizsgálja zsírsejtek felhalmozódását.