Keresés az oldalon

Zsíréget hiit. HIIT edzés: az eredményes zsírégetés

Kiss Kriszta A HIIT edzés az egyik legjobb mozgásforma a fogyni vágyók számára, hiszen zsírégetés szempontjából kevesebb idő alatt lehet elérni vele azt a hatékonyságot, amit a kardió garantál, ráadásul sokkal jobban átmozgatja az egész testet, mint egy unásig ismételt aerob edzés.

HIIT KARDIÓ EDZÉS! Teljes test, eszköz nélkül!

Egy igazán szomszédbarát, otthon végezhető intervallum gyakorlatsort mutatunk, amivel nem csapsz zajt a lakásban. Persze ilyenkor is dolgozol, csak lassabban, ezáltal visszaáll a fogyás hesperia kb a nyugalmi állapotába.

 Слушай, я хотел спросить, - заговорил.  - Что ты думаешь об этом не поддающемся взлому алгоритме, который, по словам Танкадо, он хотел создать. У Сьюзан свело желудок. Она подняла голову.

Intervallum edzésből 20 perc is elég: így segíti a fogyást Akkor működik jól, ha a dinamikus periódusokat teljes erőből megtolod — persze, nem kell rosszullétig feszíteni, csak annyit adj bele, amennyi az zsíréget hiit telik. Kezdőként eleinte rövidebb intenzív fázisokkal számolj, hiszen néhány másodpercnél tovább nem fogod bírni szusszal, ha valóban lelkiismeretesen megnyomod a tempót.

az agydaganatok okoznak e fogyást

Később, amikor az állóképességed már eléri azt a szintet, fokozatosan növelheted az energikusabb részek időhosszát.

Ennek az edzéstípusnak a hatékonysága az intenzív és pihentetőbb szakaszok váltogatásában rejlik, hiszen a szervezet sokkal több energiát használ fel, és nagyobb erőbedobással dolgozik, hogy sikerüljön visszatornásznia a tempót.

fogyás matt damon marslakó

Ráadásul a HIIT utóégető hatással is rendelkezikhiszen egy kimerítő, teljes testet átmozgató zsíréget hiit után a szervezetnek több oxigénre van szüksége, hogy regenerálódjon.

Ennek hatására az anyagcsere is felpörögvagyis még edzés után pár órával is égeti a kalóriákat. Zsírégető HIIT edzés otthon Az intervallum edzésnek számos formája vantulajdonképpen a gyors-lassú szakaszok bármilyen gyakorlatsorba beépíthetők.

világrekord gyors fogyás

Az alábbi videóban funkcionális tornafeladatok szerepelnek, ami azt jelenti, hogy olyan izomcsoportokat erősítenek, amelyekre a mindennapok során is nagy szükséged lehet hajoláskor, cipekedéskor, guggoláskor. Míg a kardiónál fennáll annak a veszélye, hogy első körben az izmaidat is ledolgozod magadról, vagyis zsíréget hiit fogysz, hogy izomtömegből is veszítesz, a HIIT edzések során ennek az esélye minimális.

Ehhez a szomszédbarát otthoni zsírégető edzéshez nincs szükség zajos ugrabugrálásra zsíréget hiit nagy térre.

fogyás tippek com

Ha derékfájdalommal, gerincbántalmakkal küzdesz, ez a torna nem ajánlott számodra. Kiemelt kép: Getty Images.

zsírégetés x és alfa rush pro