Narancs tejföl diéta - Narancs Info

Tejfölös diéta

Tartalom

  Hozzászólások 0 A narancsos diéta vagy amerikai diéta nagyon látványos változást képes hozni, de drasztikussága miatt inkább mondható ez egy leépülési folyamatnak, mint sikeres karcsúsodásnak.

  tejfölös diéta

  Hogy ezekkel mi a baj, arról később. Napi 3 étkezés megengedett. Az 5 napot maximum 3x ismételheted meg, utána pihenni kell.

  A karácsonyi fogások nemcsak akkor meríthetnek ki, ha te készíted el őket. Ha nem volt szíved nemet mondani a hagyományos ünnepi menünek és a süteményektől, sültektől, édességektől roskadozó vendégváró asztaloknak, itt az ideje, hogy tehermentesítsd emésztésed! Villámgyors, könnyű táplálékokat tartalmazó diétánkkal nemcsak a karácsonyi kísértések hatásait ellensúlyozhatod - akár 3 kilót is leadhatsz - de szilveszterre is a legjobb formádat hozhatod! Kinek ajánlható a diéta?

  Mivel meglehetősen drasztikus az étrend, így a fogyás valóban garantált, és mert a bevásárlás és étkezések elkészítése hihetetlenül könnyű semmi kimondhatatlan nevű mag, meg fura elkészítési mód nincs benne — ezért máig megőrizte népszerűségét ez a diéta.

  Miért egészítsd ki?

  tejfölös diéta

  A drasztikussága ellenére én szeretem ezt a diétát, mert sok vitamint és rostot tartalmaz, és mert egyszerű követni. Azonban, mint a címben is írtam, ezt a diétát jó kiegészíteni 1.

  tejfölös diéta

  Ezzek 2 baj van: egyrészt hiába mutat kevesebbet a mérleg, az alakod nem lesz feszesebb, a sziluetted nem változik… Másrészt a diéta után tejfölös diéta a visszahízás. Továbbá, hogy a vitamin pótlásunk teljes legyen a 15 nap alatt senki tejfölös diéta ringassa magát abban az illúzióban, hogy napi 2 narancs és néhány szál répa meg paradicsom pótolja a hiányállapotunkat!