1. Pózna kötelekkel

Kalapáccsal lefogyni

Kalapáccsal zúzta tropára kalapáccsal lefogyni BMW-jét a megcsalt feleség — Videó! Az asszony úgy gondolta, hogy nincs annál tökéletesebb bosszú, ha férje méregdrága 7-es BMW-jén áll bosszút hűtlensége miatt.

fogyás gyors eredménnyel

Ezeket látta már? Ismét hihetetlenül pazarló életmódot folytatunk: július végére elértük a Kalapáccsal lefogyni Kalapáccsal lefogyni Napját Úgy tudni, hogy az asszony akkor veszítette el teljesen az önkontrolját, amikor megtudta, hogy ura rendszeresen csalja őt a háta mögött, sőt, még meg is kocsikáztatta a házasságtörő lányt családi limuzinjukon.

Szemtanúk szerint a nő agya olyannyira eldurrant, hogy egy hatalmas kalapáccsal, mintegy húsz percen keresztül püfölte a méregdrága luxusautót.

28 napom van a fogyásra

Az asszony ámokfutásának végül a rendőrség vetett véget, tettéért most a bíróságon kell felelnie. A nagyjából 80 milliós BMW szétveréséről egy videó is készült, íme: Blikk-inforámció Egymillió forint kihúzná a bajból? Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek.

-5 kg 3 nap alatt!?🍑 MILITARY DIÉTA 🥗Zizzy Life, Zizzy's Kitchen

A Bank hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

10 testzsírt veszít 1 hónap alatt