Fogyni színésznő, Előtte-utána: 10 brutális fogyás a sztárvilágból - Fotók

Miután lefogytam […] Kislányként került be a show business világába, és először csak elcsodálkozott, milyen sovány színésznőkkel van körülvéve, később viszont megpróbálta utánozni őket — ez vezetett táplálkozási zavarokhoz Brittany Snow esetében.

Mit csinált Melissa McCarthy?

Miután lefogytam 5 kilót, mindenki dicsért, mennyire jól nézek ki. Minél több bókot kaptam, annál többet akartam fogyni.

fogyni színésznő gyors tartós fogyás

Majd hozzátette: volt egy kéthónapos időszak az életében, amikor már csak ananászon élt. Ekkor már hullott a haja, egészségtelen lett a bőre, beesett az arca és folyton fázott.

A fiatal sztár anorexiában és bulimiában is szenvedett. Ezek közt a különbség leegyszerűsítve annyi, hogy a bulimiás eszik ugyan, de hánytatással akadályozza meg az ételek felszívódását, egy anorexiás viszont megvonja magától az ételt.

fogyni színésznő mint egy kesztyű véleményezi a fogyást

Mindkét táplálkozási zavar súlyos gondokat és hiánybetegségeket okozhat — az egyébként egészséges szervezetben is —, és akár halálhoz is vezethetnek. Ám Brittany szerencsére még időben rájött, hogy segítségre van szüksége: befeküdt egy rehabilitációs fogyni színésznő, ahonnan új életfelfogással távozott.

fogyni színésznő égesse a kövér bejelentkezést

A színésznő szívesen jár a barátaival konditerembe, ahol kardio- és erősítő gyakorlatokat végez, például futógépen edz, kalapáccsal lefogyni súlyzós feladatokat végez. Brittany a személyi edzőjét is elküldte, mert úgy érzi, pontosan tudja, mikor melyik mozgásformát választva érzi magát a legjobban.

A cm magas sztár minden héten háromszor jár kocogni, emellett fogyni színésznő futni és táncolni is.

Melissa McCarthy fogyása miatt egy sorozat is megszünt

Szerintem válassz olyan sportot, amely örömet okoz neked, mert ez a legfontosabb! Brittany betegsége után a táplálkozási szokásait is alapjaiban változtatta meg: ma már nincs olyan étel, amit ne tenne a tányérjára, ha megkívánja, viszont a mennyiségekre nagyon figyel.

fogyni színésznő fogyás 23 éves

Ha például pizzát szeretne enni, elfogyaszt egy szeletet, ám ezután biztosan nem eszik ilyesmit jó darabig. Fotó: Profimedia.