Gyorskereső

Fogyókúra spa, Spirit fogyókúra (min. 6 éj) - A Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár akciós csomagajánlata

Tartalom

  fogyhatnak e a szamarak

  Tavaszváró 3 hónapos fogyókúra A tavaszra várva elég gyakran gondolunk a plusz kilókra, amiket a téli hónapok alatt sikerült magunkra szednünk. Naná, hogy fogyni szeretnénk, mire lekerülnek majd rólunk a meleg kabátok és vastag pulcsik. A szándékkal nincs is baj, de mi van a kitartással? A látványos eredmények nem pottyannak az ölünkbe egy-két edzőtermi látogatás vagy margitszigeti futókör után, a kilók bizony ragaszkodnak hozzánk, és jó sok idő, rendszeres és módszeres technikák kellenek ahhoz, hogy karcsúbbá váljuk.

  sprintelés gyorsabban éget zsírt

  Igen, a helyes táplálkozás is elengedhetetlenül fontos, de mozgás nélkül nincs eredményes fogyókúra. Kell egy jó edzőterem, kell egy jó instruktor és bizony kellenek az edzést követő levezető, kényeztető wellness lehetőségek is.

  45 évesen nehéz fogyni

  A Danubius Premier Fitness klubokban mindez rendelkezésre áll, tehát ha megszületett Bennetek fogyókúra spa elhatározás, a segítség készen áll! Mit szólnátok egy 3 hónapos Fogyi bérlet hez, ami minden segítséget megad ahhoz, hogy formába lendüljetek a bikiniszezon kezdetére?

  Számos érv szól a Danubius Premier Fitness klubokban elérhető Fogyi bérletek mellett.

  Nézzük sorban: Személyre szabott edzésterv szakemberrel kezdő fogyókúra spa, folyamatos konzultáció az instruktorokkal, egyszeri alkalommal személyi edzés, változások instruktori fogyókúra spa történő nyomon követése, szükség szerint edzésterv módosítás Kitűnően felszerelt fitnesstermek Technogym erősítő gépek, Stairmaster kardio gépek, Life Fitness gépek Csoportos mozgásprogramok jóga, aquagimnasztika, alakformáló torna, zsírégető torna, step aerobik, fitt-bike, pilates, gerinctorna, autogén tréningamelyeken korlátlanul vehettek részt Szaunák, gőzfürdők, infraszaunák — mert a fogyás méregtelenítést is kíván!

  Vízi világ: úszó- termálvizes és élménymedencék, jacuzzik — hogy edzés után még jobban érezhessétek magatokat! Kedvetekre való hosszú nyitvatartási idők Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket, itt fogyókúra spa a 3 hónapos Fogyi bérlet lehetőségeivel. A 3 hónapos bérletek ára a kiválasztott szállodától függően

  Ne szenvedj, fogyj fejben velünk! Azt tartják, minden fejben dől el — a karcsúsodással sincs ez másképp! Ha zavar a túlsúly, ha tudod, hogy jobban éreznéd magad néhány kilóval könnyebben, ha tudatosult benned, hogy az egészségedet szolgálná a fogyás, máris jó úton jársz!