GOMAD Táplálkozás: Amennyiben Ön próbálni?

Fogyókúra gallon

Tartalom

  c típusú fogyás kortizol

  Több kutatás is bebizonyította, hogy a víz segíthet a gyorsabb fogyásban, és előnyösen hat szervezetünk működésére is. Az NCBI - az amerikai Nemzeti Biotechnológiai Információs Központ - egyik kutatása bebizonyította példáulhogy a megfelelő vízfogyasztás középkorú és idősebb felnőtteknél csökkenti a bevitt energia mennyiségét.

  csak gyorsan szeretnék lefogyni

  Az alábbiakban olyan tanulmányok eredményeiről számolunk be, amelyek azt vizsgálták, hogyan hat a testre az étkezések előtt elfogyasztott fél liter víz. Vízzel több kalóriát égethetsz el Ha az étkezések előtt megiszol fél liter vizet, az durván megnöveli a nyugalmi állapotban elégetett energia mennyiségét - vagyis mindenféle mozgás nélkül égeted a kalóriákat.

  Egy másik kísérlet arra adott bizonyítékot, hogy azok a túlsúllyal küzdő nők, akik napi 1 literrel több vizet ittak fogyókúra gallon megszokottnál, 1 év alatt 2 kilót fogytak anélkül, hogy bármi máson változtattak volna az életmódjukban.

  időt vesz igénybe a fogyás

  Ha fogyókúra gallon vesszük, hogy ez a 2 kiló mínusz csak a víznek köszönhető, lenyűgöző eredményről van szó, hiszen ezek a nők sem rendszeres mozgást fogyókúra gallon végeztek, és nem is diétáztak. Az is kiderült, hogy minél hidegebb az elfogyasztott víz, annál több kalória ég el, mivel a testednek ilyenkor extra energiát kell felhasználnia ahhoz, hogy a hideg vizet testhőmérsékletűre melegítse.

  Miért működik?

  zsírégetők használata

  Az étkezés előtti fél liter víz azért is jó, mert csökkenti az étvágyat. Mivel kicsit eltelíti a gyomrot, kevesebb ételt fogsz elfogyasztani. E szerint a kutatás szerint azok a felnőttek, akik az étkezések előtt fél órával megittak fél liter vizet - a nők millilitert - 12 hét alatt 2 kilót fogytak anélkül, hogy diétáztak volna, szemben azokkal, akik nem ittak evés előtt.

  Fogyókúra gallon fogytak, mind beszámoltak arról is, hogy előbb érezték a telítettségérzést, mint azok, akik nem ittak evés előtt.

  zsírégető muffin teteje

  Ha a cukros üdítők és gyümölcslevek helyett vizet iszol, már azzal is nagyban csökkented a kalóriabevitelt, mivel a víz egyik csodája, hogy ebből semennyit sem tartalmaz.