Kipróbáltam és bevált: ezek a legjobb appok, ha fogyni akartok

App fogyni

Tartalom

  fogyás szorongás feledékenység

  A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű! A YAZIO a legjobb étrenddel kapcsolatos és testsúlycsökkentő alkalmazás iPhone-ra — Ingyenes letöltés és regisztráció — Személyes terv fogyáshoz, izomtömeg növeléséhez, és még sok minden máshoz — Kalóriatáblázat a táplálék adataival minden étel esetében — Táplálkozásfigyelő és ételnapló reggelihez, ebédhez, stb.

  fogyni fogsz, amikor pisilsz

  Az előfizetésed automatikusan meghosszabbításra kerül röviddel az előfizetés lejárata előtt - ugyanazért az összegért ugyanazt a csomagot fogod kapni, hacsak le nem mondod az előfizetést nem később, mint 24 órával annak lejárata előtt. A vásárlást követően az előfizetéseket az iTunes fiókon keresztül tudod majd kezelni. Mivel az alkalmazást Németországban fejlesztették, így a szigorú német adatvédelmi törvény vonatkozik rá.

  Az alkalmazáson keresztül szerzett vagy küldött információk minden esetben titkosítottak.

  képes e a pms lefogyni

  Minden adatot névtelenül tárolunk a német szervereken, és nem egy harmadik fél tárolja azokat. Mindig szívesen fogadjuk a javaslataidat és a visszajelzéseidet.

  Want to lose weight fast? No satisfied weight loss apps? This app can help you lose weight fast. Try it now to workout and lose weight fast.

  Újdonságok Verzió 7. Szeretnéd sokszínűbbé tenni az edzéseket?

  pb j jó a fogyáshoz

  Több mint 30 új tevékenységgel bővítettük az alkalmazást: többek között hulahoppozással, elektromos kerékpározással és robogózással. Ennél valami finomat a böjt végén?

  A Böjtölés fül alatti új Recepttörténetekben számos app fogyni találsz. Ha ez még mindig app fogyni motivál eléggé, nézd meg az új Sikertörténeteket, amikben a hozzád hasonló felhasználók arról beszélnek, hogy érték el böjtöléssel a céljukat.

  legjobb fogyókúrás reggelik

  Értékelések és vélemények.