Mit kell tennie az alvásminőség javítása érdekében?

Alvásminőség fogyás, Alvásminőség fogyás

Tartalom

  alvásminőség fogyás a férfiak egészsége a legjobb zsírégető kiegészítők

  Másrészt úgy tűnik, hogy a túlsúlyosak vagy elhízottak továbbra is alvászavarokkal küzdenek, ha nem cselekszenek. A vizsgálatban 77 olyan ember vett részt, akik vagy 2-es típusú cukorbetegségben szenvedtek, vagy prediabetikusak voltak.

  alvásminőség fogyás cseresznyeparadicsom zsíréget

  A résztvevőket két csoportra osztották: az egyik csoportban az alanyok felügyelt étrendet és testmozgást követtek, míg a második alvásminőség fogyás csak az étrendnek vetették alá. Valamennyi résztvevő kitöltötte a kérdőívet mind a vizsgálat elején, mind annak végén, hogy beszámoljon olyan alvási problémákról, mint az apnoe, a nappali fáradtság, az álmatlanság, a nyugtalan alvás, az álmosság és a nyugtató hatás.

  alvásminőség fogyás glükomannán fogyás cvs

  Az alanyokat testtömeg-indexre és hasi zsírra is mértük. Átlagosan mindkét csoport résztvevői körülbelül 6,8 kg-ot és ugyanannyi hasi zsírt fogyattak.

  alvásminőség fogyás fogyás baltimore md

  Az eredmények azt mutatták, hogy a vizsgálatban részt vevő minden személy körülbelül 20 százalékkal javította alvásminőségét. A alvásminőség fogyás nemtől, kortól és még a fogyás módjától függetlenül is megfigyelték "- mondta Kerry Stewart, a Johns Hopkin Egyetem Orvostudományi Karának professzora.